Gerd Design -             Smykker i Glas & Sterling sølv
 
 
 
 
 
Om os
 
 
Jewels of Carrelle Design
 
Er et nyt design som ønsker at sætte fokus på menneskets forfængelighed.
Jewels of Carrelle Design ønsker at " Gøre hverdag til fest ".Derfor er smykkerne store, iøjnefaldende og der er primært arbejdet med sølv,bronze,kobber,messing,læder, gummi og glas.
 
 
Designet sætter fokus på at dyrke forfængelighed som et positivt begreb,fortælle en historie og tager udgangspunkt i både de feminine og maskuline sider af livet. Glasset har jo både en sårbar side, idet det let kan slås itu og en hård side, da det ikke altid går i stykker. Metallet har en hård substans, som alligevel kan tæmmes til noget smukt.
 
 
Blandingen af disse materialer giver mulighed for et unikt design og en god holdbarhed. Materialet er formet og behandlet, så hvis der for eksempel er anvendt messing, bliver smykket ikke sort ved kontakt med huden.
 
 
Designet tager udgangspunkt i en blandet inspiration af anvendelighed og udsmykning. Alle kan på hver sin måde lide at skabe, hver sit individuelle image, smykker er med til at bekræfte dette udtryk. Designet kan fortælle en historie om menneskets karakter eller blot være en genstand, vi har valgt at bruge da den er dejlig at føle på og underbygger en stemning.
 
 
En gave fra Jewels Of Carrelle Design vil skabe glæde og bekræftelse på unik hengivenhed.
 
 
GØR HVERDAG TIL FEST - FORKÆL DIG SELV
ELLER EN DU HOLDER AF
 
 
 
                                                                                                          
 
 
T